Ingredients:
- tomàquets cherry (els més grandets que trobem, per tal de no tornar-nos bojes i bojos)
- olives negres (jo he utilitzat les d'Aragó)
- Anxoves (millor de bona qualitat perquè no siguin massa salades)
- sal
- oli d'oliva
Amb un bon ganivet obrim per la meitat els tomàquets cherry. Lla quantitat depèn de les persones i de per què ho utilitzeu, jo en vaig fer dos per persona, ja que també vaig farcir altres tomàquets més grans i hi vaig posar acompanyament.
Buidem els tomàquets amb una cullereta petita. En un morter hi posem les olives negres sense os i les anxoves tallades a trossets, hi afegim un pessic de sal i un rajolí d'oli. Fem una pasta, que sigui poc homogènia, que es puguin distingir els trossets, farcim els tomàquets i emplatem. Jo ho vaig acompanyar d'unes mongetes verdes bullides.
Gaudiu de l'hort!
Si participeu tots, la recepta millorarà!!! vinga, aporteu les vostres idees!!!
ResponderEliminar