El nom de salsamanida ve pel dubte de si aquest plat és una salsa o és una amanida, o... què és? l'únic que tinc clar són els ingredients!
Com veieu, ho podem servir a sobre unes torradetes, o fer uns "montaditos" amb tomàquet, o posar uns palets per sucar, o servir a sobre d'una amanida... a la vostra imaginació!
Ingredients:
- 1 cogombre gran
- 1 iogurt
- 1/2 ceba tendra
- all (o all en pols)
- llimona
- menta
- sal, oli, pebre
Com podeu veure son tots els ingredients (+ 1) de la "sopepino", però presentat d'una altra forma i... fins i tot el gust canvia una mica... és un sabor més intens, textura més consistent... diferent!
Pelem el cogombre amb un pelador, el ratllem i el posem en un bol. Trossegem ben petita la ceba i ho afegim al bol, juntament amb el iogurt. Aquest pot ser light, natural o cremós, a mi m'agrada més usar-lo cremós, grec. Finalment afegim unes gotes de llimona, la menta ben petita, l'all molt petit o en pols, pebre, sal i oli d'oliva. Ho barregem tot bé i llestos! tan fàcil com això!
La presentació ja queda a càrrec vostre! Imaginació i... salut!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario