jueves, 16 de agosto de 2012

Montadito de préssec i mozzarella


Una recepta ben senzilla i per “marcar-te un tanto”!





Ingredients:

  • Una barra de pa
  • Carbassó
  • Préssec
  • Mozzarella de búfala
  • Alfàbrega fresca
  • Sal (maldon)
  • Oli d’oliva (he utilitzat d’arbequina)


Primer tallem el tots els ingredients i ens els deixem preparats per començar a cuinar, ja que això ha d’anar ràpid per poder conservar la temperatura i la textura desitjades. El gruix? Com us vingui bé: dos centímetres el pa i mig centímetre el carbassó i préssec.
Un cop ho tenim tot tallat posem les llesques que vulguem utilitzar en una safata, un rajolí d’oli d’oliva i al forn perquè es torrin. Mentre fem el carbassó i el préssec a la planxa, amb un raig d’oli. El temps de cocció va al vostre gust, jo soc partidària de coure-ho poc, perquè quedi una mica cruixent.
Quan ho tinguem tot ja podem emplatar! Posem es torrades a la safata o plat, a sobre el carbassó, una mica de sal, el préssec, la mozzarella, l’alfàbrega picada, una mica de sal i un raig petit d’oli d’oliva.
Llestos, amb un “plis plas” ja tenim els montaditos per servir! Bon profit!





No hay comentarios:

Publicar un comentario