lunes, 21 de noviembre de 2011

Amanida tèbia amb xampinyons i pera

Tot i que ja comença l’ hivern i ja no ve tant de gust una amanida, sinó alguna cosa calenteta… aquí tenim una amanida tèbia. Encara tenim molt bons enciams a la fruiteria, i ja comença a ser el temps dels bolets, així que com encara no apreta el fred, intentem allargar les amanides.






Ingredients:
  • Enciam
  • Tomàquets
  • Cogombre
  • Xampinyons
  • Nous
  • Pera
  • Formatge fresc
  • Julivert
  • Crema de Mòdena
  • Sal i oli d’oliva


Preparem la base de l’amanida amb l’enciam, el tomàquet i el cogombre trossejats i ho amanim lleugerament amb sal i oli.
Per una altra banda trossegem els xampinyons i la pera i ho afegim a una paella amb un raig d’oli i un pessic de sal. Hi posem per sobre el julivert trossejat ben petit. A foc fort hi donem 4 remenades i en dos minuts ho traiem i ho posem a sobre de l’amanida. Hi posem les nous, el formatge tendre a quadradets (amb formatge blau quedarà més intens), i, finalment, un raig de crema de Mòdena i oli d’oliva.
Si volem hi podem posar pinyons o uns altres fruits secs, que no li sobraran pas!
Espero que us agradi! A gaudir!

No hay comentarios:

Publicar un comentario