Ingredients:
- Enciam
- Tomàquets
- Cogombre
- Xampinyons
- Nous
- Pera
- Formatge fresc
- Julivert
- Crema de Mòdena
- Sal i oli d’oliva
Preparem la base de l’amanida amb l’enciam, el tomàquet i el cogombre trossejats i ho amanim lleugerament amb sal i oli.
Per una altra banda trossegem els xampinyons i la pera i ho afegim a una paella amb un raig d’oli i un pessic de sal. Hi posem per sobre el julivert trossejat ben petit. A foc fort hi donem 4 remenades i en dos minuts ho traiem i ho posem a sobre de l’amanida. Hi posem les nous, el formatge tendre a quadradets (amb formatge blau quedarà més intens), i, finalment, un raig de crema de Mòdena i oli d’oliva.
Si volem hi podem posar pinyons o uns altres fruits secs, que no li sobraran pas!
Espero que us agradi! A gaudir!
No hay comentarios:
Publicar un comentario