lunes, 12 de septiembre de 2011

Pebrots farcits d'amanida de fesols blancs

Mai sé que fer amb els fesols blancs, i menys a l'estiu!!! La idea d'aquell dia era, simplement, obrir el pot, posar-li alguna coseta i acompanyar un tros de carn. Finalment va quedar això! que a més de tenir una pinta fantàstica ( o no?), era riquíiiiiissim!!!



Ingredients per dues persones:

  • un pebrot vermell
  • un pot petit de fesols blancs (de 250gr)
  • un tomàquet 
  • ceba tendra (opcional)
  • anxoves
  • julivert
  • llimona
  • sal, oli d'oliva


Comencem obrint el pebrot per la meitat, el netegem, li traiem les llavors i reservem.
En un bol afegim els fesols blancs prèviament nets per treure-li tot el suquet de la conserva, el tomàquet tallat a quadrets, la ceba ben petiteta, anxoves a trossets i un bon grapat de julivert tallat ben petitó. Posem el suc de mitja llimona (al gust), sal, un bon raig d'oli d'oliva i ho removem bé.
Per emplatar podem posar una base d'enciam ben fresc i a sobre el pebrot que farcirem bé, sense "escatimar".

Què us sembla? Té bona pinta o no? Recordeu que és molt important el julivert, que li donarà un toc aromàtic, que juntament amb la llimona fan la combinació perfecta. Hi podeu afegir unes olives negres a trossets, o coriandre pels més atrevits, o... no sé... mireu per la nevera i personalitzeu la recepta...;)


Pels que teniu fills i voleu que provin de tot, jo crec que aquesta és una bona forma! Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario