Ingredients per dues persones:
- un pebrot vermell
- un pot petit de fesols blancs (de 250gr)
- un tomàquet
- ceba tendra (opcional)
- anxoves
- julivert
- llimona
- sal, oli d'oliva
Comencem obrint el pebrot per la meitat, el netegem, li traiem les llavors i reservem.
En un bol afegim els fesols blancs prèviament nets per treure-li tot el suquet de la conserva, el tomàquet tallat a quadrets, la ceba ben petiteta, anxoves a trossets i un bon grapat de julivert tallat ben petitó. Posem el suc de mitja llimona (al gust), sal, un bon raig d'oli d'oliva i ho removem bé.
Per emplatar podem posar una base d'enciam ben fresc i a sobre el pebrot que farcirem bé, sense "escatimar".
Què us sembla? Té bona pinta o no? Recordeu que és molt important el julivert, que li donarà un toc aromàtic, que juntament amb la llimona fan la combinació perfecta. Hi podeu afegir unes olives negres a trossets, o coriandre pels més atrevits, o... no sé... mireu per la nevera i personalitzeu la recepta...;)
Pels que teniu fills i voleu que provin de tot, jo crec que aquesta és una bona forma! Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario