Això és el que li passa a Fàbio quan li dic que faré gaspatxo o directament el veu, se li fa boca aigua. El "sindriaspatxo", com podeu imaginar, és gaspatxo de síndria, i no us podeu imaginar les reaccions que provoca! mmmmm
Ingredients per dues persones:
- 2/3 tomàquets, depèn de la mida
- la mateixa quantitat de síndria que de tomàquets (jo he posat 1/8 part de síndria). Sense llavors, és clar!
- dos tires de pebrot vermell (1/4 de pebrot)
- mitja ceba tendra (o al gust)
- 1/4 de dent d'all (o al gust)
- el suc de mitja llimona
- dos rames de menta
- sal, oli, pebre
Com podeu veure, els ingredients són els mateixos que el gaspatxo, però més suau i sense cogombre.
El mètode no té més secret que afegir tots els ingredients a la batedora, acompanyat d'aigua fresca i/o gel. A nosaltres ens agrada molt fresc, així és que li posem mot gel. Aneu fent combinacions amb les quantitats, ja que al ser un gust salat i dolç a la vegada és bastant especial, i, per tant, ho heu d'adaptar al vostre gust. A mi el gaspatxo, en general, m'agrada fortet però aquest, en canvi, m'agrada més suau.
Ho podeu guarnir amb uns trossets de síndria i/o unes fulletes de menta.
Realment una recepta ràpida, suau i molt refrescant!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario