lunes, 12 de septiembre de 2011

"Sindriaspatxo"

mmmm gaspatxo.... mmm
Això és el que li passa a Fàbio quan li dic que faré gaspatxo o directament el veu, se li fa boca aigua. El "sindriaspatxo", com podeu imaginar, és gaspatxo de síndria, i no us podeu imaginar les reaccions que provoca! mmmmm



Ingredients per dues persones:

  • 2/3 tomàquets, depèn de la mida
  • la mateixa quantitat de síndria que de tomàquets (jo he posat 1/8 part de síndria). Sense llavors, és clar!
  • dos tires de pebrot vermell (1/4 de pebrot)
  • mitja ceba tendra (o al gust)
  • 1/4 de dent d'all (o al gust)
  • el suc de mitja llimona
  • dos rames de menta
  • sal, oli, pebre
Com podeu veure, els ingredients són els mateixos que el gaspatxo, però més suau i sense cogombre.
El mètode no té més secret que afegir tots els ingredients a la batedora, acompanyat d'aigua fresca i/o gel. A nosaltres ens agrada molt fresc, així és que li posem mot gel. Aneu fent combinacions amb les quantitats, ja que al ser un gust salat i dolç a la vegada és bastant especial, i, per tant, ho heu d'adaptar al vostre gust. A mi el gaspatxo, en general, m'agrada fortet però aquest, en canvi, m'agrada més suau. 
Ho podeu guarnir amb uns trossets de síndria i/o unes fulletes de menta. 
Realment una recepta ràpida, suau i molt refrescant!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario